Τα νέα μας

Νέα και ανακοινώσεις σχετικές με το 2 ΔΣ Μυκόνου

Για τους γονείς

Αναρτήσεις με παιδαγωγικά άρθρα

Ενημέρωση

Νέα για: εκπαίδευση, Ελλάδα & κόσμο
 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τηλέφωνο: 2289028260

Ιστοσελίδα: http://2dim-myk.blogspot.com/

Email: mail@2dim-mykon.kyk.sch.gr



ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Την αναστολή για 2 εβδομάδες της δια ζώσης λειτουργίας των Δημοτικών σχολείων και την αντικατάστασή της με Εκπαιδευτική Τηλεόραση και σύγχρονη Τηλεκπαίδευση στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής και προστασίας έναντι του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2020 η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Εκπαιδευτική Τηλεόραση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από τη Δευτέρα το πρωί 09:00 μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας της ΕΤ2.

Η έναρξη της σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 από τις 14:00 έως τις 17:00. Η Τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30' -μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής- και θα πραγματοποιείται από τις 14:00 έως τις 17:00 για τα Δημοτικά, συμπεριλαμβανομένων μικρών, δεκάλεπτων διαλειμμάτων. Η πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα είναι δωρεάν.

Για το Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων της Τηλεκπαίδευσης, τον σύνδεσμο της ψηφιακής αίθουσας του παιδιού σας και τον τρόπο που θα παρακολουθείτε τα διαδικτυακά μαθήματα, θα ενημερωθείτε σε επόμενη ανακοίνωση.

Με εκτίμηση

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΑΒΑΡΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοναδικοί επισκέπτες

Flag Counter

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

2ο Δημοτικό σχολείο Μυκόνου. Από το Blogger.

Μετάφραση σε άλλη γλώσσα (translate)