Τα νέα μας

Νέα και ανακοινώσεις σχετικές με το 2 ΔΣ Μυκόνου

Για τους γονείς

Αναρτήσεις με παιδαγωγικά άρθρα

Ενημέρωση

Νέα για: εκπαίδευση, Ελλάδα & κόσμο
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

 Αγαπητοί γονείς,

στα πλαίσια των εκδηλώσεων  της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας κατά της Βίας στο σχολείο, και επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις με αρνητικές συνέπειες τόσο στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στη διαδικασία μάθησης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  τη διοργάνωση διαδικτυακής Ημερίδας ώστε  να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με αυτό το φαινόμενο.

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή του σχολείου, κ. Φραγκίσκου Λάβαρη, σε συνεργασία με τη σχολική ψυχολόγο, κ. Ντικούλη Αλεξάνδρα και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, σας καλούμε σε  διαδικτυακή Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11/03/2022 και ώρα 19:00.

Στην Ημερίδα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ψυχολόγο του σχολείου και να μάθουμε για τον ρόλο της στο σχολικό περιβάλλον. Το επόμενο στάδιο, το οποίο κατέχει κεντρικό ρόλο της Ημερίδας, αποτελεί η παρουσίαση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού και η ενημέρωσή σας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτού, από την πλευρά του γονέα. Μέσα από την παρακολούθηση ενδιαφέροντος υλικού που θα παρουσιαστεί και της συζήτησης πάνω σε αυτό, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε περισσότερη γνώση και αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισής του.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική, αλλά σίγουρα ωφέλιμη για όλη την οικογένεια και το σχολείο.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην ΗΜΕΡΊΔΑ είναι:

https://minedu-primary2.webex.com/meet/dtagkiri

            

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοναδικοί επισκέπτες

Flag Counter

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

2ο Δημοτικό σχολείο Μυκόνου. Από το Blogger.

Μετάφραση σε άλλη γλώσσα (translate)