Τα νέα μας

Νέα και ανακοινώσεις σχετικές με το 2 ΔΣ Μυκόνου

Για τους γονείς

Αναρτήσεις με παιδαγωγικά άρθρα

Ενημέρωση

Νέα για: εκπαίδευση, Ελλάδα & κόσμο
 

Εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου μας στο Στρασβούργο και τη Γενεύη!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

 

Αναχώρηση Μύκονος - Προορισμός Στρασβούργο και Γενεύη.

Ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, το ταξίδι γνωριμίας των μαθητών/ τριών του 2ου Δημοτικού σχολείου Μυκόνου με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς μέσα από τη συνεργασία με τα Ευρωπαϊκά σχολεία Βρυξελλών και Στρασβούργου, στα πλαίσια υλοποίησης Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning, που αποτελεί την κοινότητα συνεργασίας των σχολείων στην Ευρώπη.

Οι μαθητές/τριες και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς, θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, προσκεκλημένοι της Ευρωβουλευτού Άννας -Μισέλ Ασημακοπούλου. Επίσης θα επισκεφθούν και θα παρακολουθήσουν διδασκαλία στο Ευρωπαϊκό σχολείο Στρασβούργου. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη και ξενάγηση στο CERN στο μεγαλύτερο σε έκταση κέντρο πυρηνικών ερευνών και ειδικότερα επί της σωματιδιακής φυσικής, στον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Γενεύης στην Ελβετία. 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και τη Σχολική Επιτροπή για την οικονομική τους συμμετοχή. Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών/τριων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο μας.

Καλό ταξίδι και κάθε επιτυχία!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοναδικοί επισκέπτες

Flag Counter

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

2ο Δημοτικό σχολείο Μυκόνου. Από το Blogger.

Μετάφραση σε άλλη γλώσσα (translate)